Talikrossis oli tänavu ainult üks Eesti meister

27. veebruaril toimunud krossikomisjoni koosolekul otsustati lisaks teistele teemadele ka talviste meistri- ja karikavõitjate saatus, kuna tänavune talvehooaeg jäi kehvade ilmastikuolude tõttu väga lühikeseks. Ära jäid mitmed talikrossi ja kestvuskrossi etapid ning kõik planeeritud jäärajavõistlused.

2014 talvehooajal kehtisid “Motokrossi võistlustingimused 2013”, mille punkti 7.3. järgi antakse meistritiitel talikrossis välja, kui on toimunud minimaalselt 2 etappi. Ainsana saab meistritiitli Andreas Hiiemägi ja seda talikrossis noorte klassis 85cc, kuna antud klassis ei ole kehtestatud toimunud võistluste miinimum arvu. Talikrossi meistritiitleid ei anta tänavu välja klassides MX1, MX2, MX2 juunior, külgvankrid ja Mini MX, kuna nõutud kahte etappi ei toimunud. Seevastu saavad talikrossi karikavõistlustel tiitlid kõik osalenud klassid (50cc, 65cc, 85ccB, MX Seenior, MX B, MX C ,MX D ja Mini MX hobi).

Talvises kestvuskrossis antakse karikas välja samuti kõigis ainsal etapil osalenud klassides, kuna Mõedakal toimunud võistlus oli eeskujulik, ilmastikuolud olid head ja sõitjaid küllaldaselt.