Toimus koolitus harrastajatele

Harrastajate koolitus 2014, foto Lembit Nõlvak

Laupäeval, 8. märtsil toimus Raplamaal Speedline Balticu arenevas motokeskuses harrastusmotosportlastele suunatud koolitus, kus lektorid jagasid infot, kuidas hooaega hästi alustada.

Mehhaanik Peeter Volokitin õpetas tsiklit võistluskorda seadma ja mootorratta eest hoolt kandma ka peale trenni või võistlust. Tehnilise komisjoni vanem Allan Laurimäe rääkis, milline peab võistleja varustus ja tehnika olema selleks, et need vastaksid tehnilistele tingimustele ja võistlustel kontrolli edukalt läbiksid. Peakohtunik Marko Saareke tõi välja kõige olulisemad punktid reeglites. Treener Ilmar Ojase tegi lühikese sissejuhatuse sellesse, kuidas ennast võistlusteks kehaliselt hästi ette valmistada ja ka muidu heas vormis olla. ERGO kindlustuse ekspert Katre Järve selgitas võistluslitsentsiga kaasnevate erinevate kindlustuspakettide sisu ning jagas näpunäiteid, kuidas käituda kindlustusjuhtumi puhul. EMF-i peasekretär Helen Urbanik rääkis 2014. aasta võistluskalendrist.

Kindlustuspaketid ja kahjude hüvitamine.
EMF-i ja 2014 võistlushooaja tutvustus.

Koolitusel osales 15 inimest, keda loodame tuleval hooajal rajal näha!