Martin Adamson võitis Inglismaal teise etapi järjest

Avaetapil kõik kolm sõitu võitnud Martin Adamson osales Wiltshires Grittinghami krossirajal toimunud quadracerite Nora-MX nimelise Briti meistrivõistluste teisel etapil.

250cc masinaklassi kvalifikatsioonis viiendat aega näidanud Adamson (RedMoto, Honda) lõpetas esimese sõidu Bailey Edwardsist järel teisena, esimest kaht jäi lõpus eraldama 9,5 sekundit. Kolmandaks sõitis end Lawrence Whyte (+23,7). Teises sõidus suutis eestlane oma paremuse maksma panna ja võitis lõpuks Whyte’i 18,9 ja kolmandaks tulnud Jack Holmesi 36,1 sekundiga. Päeva viimases sõidus oli eestlane jällegi teine. Võitis teises sõidus ebaõnnestunud ja 25-ndana lõpetanud Edwards, kolmandana ületas lõpujoone Whyte (+48,7 sek).

Kolme sõidu kokkuvõttes kuulus esikoht Adamsonile (114 punkti), teine oli Whyte (107 p) ja kolmas Daffyd Davies (97 p), kes oli sõitudes vastavalt 5., 4. ja 4.

“Esimeses sõidus oli enam vähem hea start, sõidu jooksul sain korra liidriks, aga pidin siiski koha tagasi andma. Kahjuks ei olnud sellel rajal hea mööda minna, sest mõned kohad olid väga mudased. Teise sõidu stardis sain kohe esimesena minema ja hoolimata sellest, et rada oli juba üsna aukus, suutsin esimesena lõpetada. Kolmas sõit kulges hästi, rada oli suhteliselt jube, aga sai veel sõita. Liidrist jäin üsna maha, aga viimasel ringil võtsin jõu kokku ja vähendasin vahe 5 sekundiliseks. Enne seda oli see olnud pea ligi 10-15 sekundit,” rääkis sarja liider Adamson, kelle järgmine start Inglismaal on 20-ndal aprillil, kui Howton Courtis asuval Pontrilase krossirajal sõidetakse meistrivõistluste kolmas etapp.