Eesti krossipoisid saavad Valmiera Superkauss krossil tasuta osaleda

1. mail toimub Lätis ühe Baltikumi kõrgetasemelisema krossivõistluse Monster Energy Superkauss esimene etapp, kus stardib enamus kohalikke kiireid sõitjaid eesotsas MM-il võistleva Matiss Karroga. Samas ootavad organisaatorid osalema ka eestlaseid ja seda peamiselt 50cc ja 65cc algajate klassis.

Kuna samal päeval toimub Põlvas TOP200 avaetapp, kus väiksemaid klasse ei stardi, siis on poistel hea võimalus sõita Lätti, et sealsete konkurentidega rinda pista ja ka suurte ässade sõite jälgida.

Oodatud on eriti 50cc ja 65cc algajad sõitjad ning nende osalemine võistlusel on tasuta. Organisaatorid rõhutasid eraldi seda, et 65cc sõitjad oleks algajad, mitte eelneva pikema võistlusstaaziga, kuna sealsed sõitjad kuuluvad just algajate klassi ning seega oleksid sõidud ausad.

Registreerida saab võistlusele järgneva lingi kaudu: www.superkauss.lv/en/register/pilot?group=30.

Valmiera etapi kohta leiab täpsemat infot lehelt www.superkauss.lv/event/view?id=32.