Erki Kahro Soome meistrivõistluste etapil neljas

Pori krossirajal sõideti meie põhjanaabrite motokrossimeistrivõistluste järjekordne etapp, mis oli osadele klassidele alles avaetapiks.

MX1 klassis võitis mõlemad sõidud kindlalt Santtu Tiainen, esimeses sõidus järgnesid talle Joni Roos (+9,8 sek) ja Ludvig Söderberg (+21,5) ning teises avasõidu neljas Toni Eriksson (+30,6) ja Söderberg (+48,2). Ainus eestlane, eelmisel aastal Soome MX2 klassi meistriks tulnud Erki Kahro oli avasõidus viies (+58,5) ja teises neljas (+1.10,1).
Kokkuvõttes võitis avaetapi Tiainen (50 p), teine Eriksson (40 p), kolmas Söderberg (40) ja neljas Kahro (34 p).

MX J karikavõistluste klassis oli 40 osaleja seas mõlemas sõidus parim Soomes elav eestlane Karl-Robert Reinike. Esimeses sõidus lõpetasid tema järel Ville Meisola (+25,1) ja Teemu Lahtinen (+25,7), teises aga avasõidus katkestanud Valtteri Räsänen (+20) ja Meisola (+30,1). Etapivõit kuulus 50 punktiga Reinikesele, teine Meisola (42 p) ja kolmas Lahtinen (34 p), kes oli teises sõidus 7-s.

Quadraceritel pidi osalema ka eelmise aasta Euroopa meistrivõistluste neljas mees Priit Järvloo, kuid tema sõidud jäid kahjuks seekord tehnilistel põhjustel sõitmata.