TOP200 motokrossi karikasarja teine etapp toimub Pärnus

Pärnu Lennuvälja Motoparki krossirajal sõidetakse laupäeval 31. mail “Pärnu kuningas 2014″ motokrossi raames ka käesoleva aasta motokrossi TOP200 Eesti karikavõistluste sarja II ja Honda Racing Motokrossi Karikasarja III etapp.

TOP200 arvestusse kuuluvad võistlusklassid MXA, MXB, MXC, MXD ja MXE. Lisaklassid, kes Pärnus võistlevad on MiniMX ja MiniMX Hobi ning veteranide klassid MXV 40+ ja MXV50+.

“Pärnu Kuningas” traditsionaalsesse Superfinaalis saavad soovi korral õiguse osaleda kõik MXA klassi võistlejad, MXB klassi 5 kiiremat, ja lisaks 3 võistlejat korraldaja valikul. “Staaride Supersprindis”, kus võisteldakse mees-mehe vastu lühikesel rajalõigul tribüüni ees ja Superfinaalis on rahalised auhinnad. Auhinnafond on “Pärnu Kuningas 2014″ motokrossil 2500 eurot. Superfinaali võitja kroonitakse 2014 aasta Pärnu “Motokrossi Kuningaks”.

Treening- ja kvalifikatsioonisõidud algavad kell 10.00, võistluse pidulik avamine on 14.00 ja esimene start antakse kell 14.15, kui rajale lähevad MXB klassi sõitjad. “Staaride Supersprint” sõidetakse algusega kell 17.00 ja Superfinaal “Pärnu Kuningas 2014” tiitlile, mille eelmisel aasta võitis tänavuse TOP200 sarja liider Juss Laansoo, kes on ka nüüd stardis, toimub kell 19.15.

Pilet võistlusele maksab 5 eurot, “allameetrimeestele/naistele” on ürituse jälgimine tasuta.

Pärnu krossiraja asukoha kohta leiab juhised veebilehelt www.granade.ee/rajad/rada.php?leht=Parnu.

“Pärnu Kuningas” motokrossi juhendi ja lisainfo asub EMF-i lehel www.msport.ee/events/parnu-kuningas-2014.