Eestlased Läti supermoto meistrivõistlustel poodiumil

Madonas sõideti meie lõunanaabrite supermoto meistrivõistluste neljas etapp, kus Eesti sõitjad näitasid head minekut.

Kõige kiiremas S1 klassis võitis avasõidu Prants Pals (TM) lätlase Krists Zicmanise (TM) ja Soomes elava eestlase Eero Madissoni (Husqvarna) ees. Teises sõidus võttis aga lätlane Palsilt revanši ja selle tulemusena kuulus talle ka etapivõit Palsi ees. Kolmandana tuli üle lõpujoone jälle Madisson, kellele kuulus seega ka kokku kolmas koht. Eestlastest olid veel kokkuvõttes Kristjan Siilak (KTM) 5. ja Sven Simulask (Kawasaki) 6.

SuperQuad klassis võitis kohalik äss Aleksejs Kuzmins, Toomas Jalakas (Yamaha) oli kahe sõidu kokkuvõttes neljas. Amatööride ja MX klassis, mille võitis tänavu ka Eestis krossivõistlustel tegusid teinud Davis Livs, oli Rauno Roo (KTM) ainsa eestlasena 15-s.

Läti meistrivõistlused jätkuvad 2. augustil jälle Madona rajal ja ühtlasi toimub sama võistluse raames ka Eesti meistrivõistluste neljas etapp.