Esmakordselt Eestis: MXGP Academy noorte motokrossi treeninglaager

Esmakordselt toimub 8.-10. juulil 2014 MXGP Academy noorte motokrossi treeninglaager, kus treeneriks on kahekordne maailmameister, hollandlane John van den Berk. Van den Berki kelle käe all on sirgunud tippsõitjad nagu Kevin Strijbos, Dennis Verbruggen, Gert Krestinov ja teised.

Laager toimub Lange Motokeskuses.

Osalustasu on 230 eurot (sisaldab rajamakse, sööki-jooki, treeninguid, ajavõttu kolmapäeval, kiirabi, raja ettevalmistust ja hooldust), Osalustasus sisalduvad ka paddock’i teenused (elekter, vesi, WC, dušš) Lange motokeskuses. Toitlustus on osalustasu eest sõitjale ja ühele mehhaanikule (lapsevanemale). Tasumine kohapeal sularahas.

Laagris saavad osaleda klasside 65cc, 85cc, 125 2 T ja 250 4 T kuni 23-aastased sõitjad. Kõigile noorte maailmameistrivõistlustel ja/või Euroopa meistrivõistluste finaalvõistluste finaalvõistlusel osalevatele sõitjatele pakub EMF võimalust osaleda laagris tasuta.

MXGP Academy noorte motokrossi laagri korraldab Tartu Motokrossi Klubi koostöös Youthstreami, EMF-i, Hasartmängumaksu Nõukogu, jt toetajatega.

Rohkem infot treeneri kohta: johnvandenberk.com. Vaata laagri ajakava.

Kohtade arv on piiratud. Eelregistreerimine on kohustuslik ja lõpeb 4. juulil 2014. Registreeru siin.