Tabasalu MM-il on Eesti sõitjatele soodsamad osalustasud

31. augustil toimub esmakordselt Tabasalu kardirajal Supermoto maailma- ja Euroopa meistrivõistluste etapp. Vastu tulles Eesti poolsetele organisaatoritele alandas MM-i promootor osalustasusid Eesti sportlastele, kes soovivad maailma paremikuga rinda pista.

“Euroopa meistrivõistluste klassis SM2 maksab Eesti sõitjatele nüüd 300 eurot, mis ei käi meie sportlastele üle jõu ja peaks rajale tooma rohkem Eesti sõitjaid. Lisaks on maailmameistrivõistluste S1 klassis osalustasu kaks korda väiksem, kui eelmisel aastal. Seega kutsume kõiki krossi-, enduro- ja ringrajasõitjaid Eesti meistrivõistluste etappidele osalema, sest supermotos võib sõita kõikide distsipliinide litsentsidega,” rääkis Eesti supermoto komisjoni esimees Margus Ostnik. “Kuna Eesti meistrivõistluste auhinnalaud on väga korralik, siis tasub kõikidel proovima tulla ja seda juba sellel laupäeval Raplasse. Lisaks toimub nädal enne MM-etappi Tabasalus ka Eesti meistrivõistluste etapp, seega saavad kõik MM-etapiks korralikult harjutada. Ja kui tulemused ja tunne on Eesti meistrivõistluste etappidel hea, siis julgesti Tabasalu MM-ile või EM-ile starti!”

Esmakordselt on tänavu Eestis toimuvatel Eesti meistrivõistluste etappidel iga klassi kolmele parimale välja pandud rahalised auhinnad. S1 ja SuperQuad klasside parimad saavad 200, 100 ja 50 eurot ning Scooters ja Open klasside esikolmikud 90, 60 ja 30 euro väärtuses kinkekaarte meistrivõistluste toetajatelt.

Supermoto Eesti meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse juba sellel laupäeval 19. juulil Rapla kardirajal.