Sel laupäeval Tabasalus Speedway

26. juulil kell 12 toimub Ranna Speedway areenil mootorrataste trekisõidu karikasarja II etapp. Võistlustules on seekord speedway, külgkorvide, quadide ja punnvõrride masinaklasside esindajad.

Osalema on oodata võistlejaid Soomest, Lätist ning Eestist. Kõrvuti meessportlastega on punnvõrride ja külgkorvide klassis end üles andnud ka ka õrnema soo esindajad. Sellist võistlejate hulka pole ühe võistluse raames Ranna Speedwayl veel nähtud.

Karikasarja üldarvestust speedway masinaklassis juhib Lätist pärit 16-aastane Denis Zvorigin, kes eelmisel etapil püstitas ka uue Ranna Speedway rajarekordi. Parima eestlasena on teisel kohal Silver Soolep, talle järgneb samuti Lätist siia võistlema tulnud Maksim Vlasov. Külgkorvide masinaklassi juhivad Joel Sudnikevits / Bruno Bachman. Neile järgnevad Raivo Sudnikevits / Janek Reiles ning kolmandad on Simo Jäetma / Margus Rätsepp.

Trekisõidu karikasarja ametlik lehekülg asub Facebookis, jooksev info on kättesaadav ürituse lehelt.