Leok ja Kullas osalevad Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste etapil Langel

Eeloleval nädalavahetusel 23.-24. augustil sõidetakse Tartu külje all asuvas Lange motokeskuses Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmas etapp, kus võistlustulle lähevad ka äsja Eesti rahvuskoondisse valitud Tanel Leok ja Harri Kullas.

Sooloklassides on rajale tulemas lisaks Leokile ja Kullasele enamus kohalikest kiiretest sõitjatest ning palju sõitjaid Lätist ja Soomest. Lisaks teeb oma debüüdi Eestis selle aasta Euroopa meister ja äsja juunioride maailmameistrivõistlustel viienda koha saanud belglane Jago Geerts, kes võistleb tänavu Eesti meeskonna Sahkar KTM ridades.

Võistluste pidulik avamine toimub laupäeval kell 11:05 ja pühapäeval 10:45. Võistlussõidud algavad laupäeval 11:30 ja pühapäeval 11:00.

Kõik lapsed saavad aga lisaks võistluse jälgimisele Krossipisik meeskonna juhendamisel ka ise täiesti tasuta krossitsikli ja ATV-sõitu kohapeal proovida.

Pileti hind on mõlemal päeval 10 eurot, allameetrimehed pääsevad võistlust vaatama tasuta. Piletid on müügil võistluspaigas kohapeal ja kõigi piletiostjate vahel läheb mõlemal päeval loosi üks Tallinki kruiis kahele Rootsi.

Võistlustulle lähevad masinaklassid:

23. august – 85cc, MX2, MX1, külgvankrid, MX V (Veteran), Mini MX ja Mini MX Hobby
24. august – 50cc, 65cc, MX2 Junior/125cc, MX Hobby, Quad Open, Quad Amatöör, Quad Hobby, Quad Veteran, Quad Junior, Quad50 ja Quad100/200