ADDINOL POLE POSITION QUAD TEAM stardib täna Pont-de-Vaux kestvussõidul Prantsusmaal

Eestlaste ADDINOL POLE POSITION QUAD TEAM stardib täna, 22. augustil Prantsusmaal sõidetaval 12-tunnisel quadide kestvussõidul MAXXIS Pont-de-Vaux Mondial stardinumbri all 90. Kokku stardib 88 võistkonda üle maailma.

ADDINOL POLE POSITION QUAD TEAMi kuuluvad Priit Järvloo, Henri Mündi ja Martin Toovis ning meeste võistlusmasinaks on KTM 525. Pont-de-Vaux korraldajad on valinud eestlaste ADDINOL POLE POSITION QUAD TEAMi ka TOP 10 võistkondade hulka. Samuti on hea meel tõdeda, et Henri Mündi hoiab hetkeseisuga Euroopa meistrivõistluste sarjas 3. positsiooni.

Quadide “Le mans” ehk Pont-de-Vaux Prantsusmaal on maailma üks suurimaid motospordi sündmused ning Euroopa suurim kestvusõit quadidele, kus on võistlemas pea 600 võistlejat 30 riigist.

ADDINOL POLE POSITION QUAD TEAMi saavutusi ja tegemisi saab jälgida ka nende FB lehel: www.facebook.com/pages/Addinol-Pole-Position-Quad-Team/280198908830574

Pont-de-Vaux tulemused reaalajas: www.afcmicro.com/2014/QUAD/PDV/QUAD/result.htm