Noorte motospordi infopäev 10. septembril Kiilimoto rajal

Noorte motospordi infopäev 2014
Kiilimoto tehnikaring koos Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga korraldavad kolmapäeval, 10. septembril kell 17:00 – 20:00 Harjumaal, Kiili vallas, Vaela külas Kiilimoto rajal lastele ja noortele mõeldud tehnikaspordi infopäeva.

Kutsume kõiki motospordist huvitatud noori osalema.

Infopäeval tutvustatakse lastele sportmootorratta ehitust, ohutusreegleid ja sisepõlemismootori tööpõhimõtet. Kohal on erinevate motoaladega tegelevad noored, kes näitavad oma võistlustehnikat ja varustust, krossipoisid teevad näidistreeningu.

Toimub raadio teel juhitavate autode demosõit ja kohapeal on võimalus ka erinevaid RC masinaid osta. Üritus on kõigile tasuta!

Kiilimoto Vaela raja http://www.kiilimoto.ee/vaela.htm leiate, kui keerate Tallinna ringteelt fooriga ristmikult Kiili-Tuhala maanteele suunaga Kiili poole ja 600 m pärast paremale Reinu-Oti teele, mida mööda on vaja sõita 150 m.

Ürituse kuulutus Facebookis.

Lähem info:
Jaan Saluste
Tehnikaringi juhendaja
tel: 5010462
jaan@kiilimoto.ee