Kristjan Rätsep jätkab Honda Racing Motokrossi karikasarja liidrina

Aravete krossirajal toimunud TOP200 motokrossi karikasarja viimasel etapil peeti ka tänavuse Honda Racing Motokrossi karikasarja eelviimane etapp. Tegemist oli hooaja viimase motokrossivõistlusega, kuna viimane etapp sõidetakse juba kestvuskrossi formaadis.

Aravetelt võttis maksimumpunktid sarjas teist kohta hoidnud Aleksei Vinogradov, kes oli MX A klassi sõitudes ja ka kokkuvõttes neljas. Teise koha punktid sai seekord kohe Vinogradovi järel viienda koha saanud Kristjan Rätsep ja kolmanda Kevin Didvig, tema oli MX A arvestuses kokku üheksas. Kõik mehed kuuluvad RedMoto Honda Racing klubisse.

Enne viimast finaaletappi on sarja liider endiselt Rätsep (323 punkti), kellest Vinogradov jääb teisena maha 82 punktiga, kellest omakorda 10 punkti kaugusel on Aravetelt viienda koha punktid noppinud Tamo Toodo, samuti RedMoto Honda Racing klubist. Kuna sarja viimasel etapil, 18.oktoobril sõidetaval Paikuse kestvuskrossil lähevad jagamisele topeltpunktid, siis on esikolmikul veel kõigil teoreetiline võimalus sarja peaauhinnale – uuele Honda krossimootorrattale.

Viimase kolme etapi kinkekaardid kehtivad juba uues vastavatud Honda motokeskuses – HRC Eesti müügisalongis Luige baasis.