Eesti koondis Rahvuste supermotol 18-s

Täna selgusid Itaalias Cremonas maailma parimad supermotoriigid. Eesti meeskond eilsete kvalifikatsioonide tulemusena otse põhisõitudesse ei pääsenud ja nii tuli sõita hommikuses B-finaalis, mille võitja pääses põhivõistlusele.

B-finaalis sõideti ainult üks sõit, kus olid stardis kõikide põhisõidust väljajäänud riikide kolm võistlejat. Eestlastest tegi head sõitu Patrick Pals, kes lõpetas sõidu belglase Romain Kaiversi ja rootslase Kevin Fagre järel kolmandana. Prants Pals ületas lõpujoone 11-nda ja Eero Madisson 16-ndana. Eesti kogus vendade Palside tulemusena 14 punkti, mis andis Belgia (5 p) ja Rootsi juuniorite koondise (9 p) järel kolmanda koha ning eestlastele märgiti üldarvestuses 18-s koht.

Rahvuste supermoto võitis tänavu Prantsusmaa (15 p), Itaalia (25 p) ja Saksamaa (32 p) ees. Meie põhjanaabrid soomlased kaotasid kolmandale kohale ainult 1 punktiga ja said neljanda koha.