Ootame 2015. aasta ISDE-l osaleda soovivate klubimeeskondade infot

Eesti rahvuskoondis Aigar Leok, Rannar Uusna, Martin Leok, Toomas Triisa, Tõnu Kallast ja Toivo Nikopensius

2015. aasta rahvusvaheline enduro kuuepäevasõit (ISDE) toimub Slovakkias, Košice’s september. Eesti rahvusmeeskonnal on pärast aastast pausi taas kavas sellest väärikast võistlusest osa võtta.

Kindlasti leidub ka mitmeid klubimeeskondi, kes nagu varasematel kordadel soovivad ka Slovakkias rahvusmeeskonnaga koos selle kogemuse läbi teha ja end proovile panna. EMF-i endurokomisjon ootab sooviavaldusi klubidelt 1. detsembriks 2014.

Sooviavalduses peaks olema märgitud klubi ja sõitjate nimed. Klubimeeskond peab koosnema kolmest sõitjast, kes võivad FIM reeglite kohaselt olla ka muust rahvusest, kuid nad peaksid siiski olema pärit Eestiga samast kontinentaalsest ühendusest ehk Euroopast. FIM Euroopa liikmesföderatsioonide kohta leiate infot organisatsiooni kodulehelt: http://fim-europe.com/

Ootame rohket osavõttu, kuna rahvusmeeskonna eelarve sõltub suures osas klubimeeskondade hulgast: mida enam meid koos ISDE-le minemas on, seda väiksemaks kujuneb ühe sõitja osalemise hind ning ühtlasi on hõlpsam kohapeal meeskondi teenindada.

Palume saata info osalemissoovi kohta e-postile info@msport.ee