Kolmapäevased laste talvehooaja treeningud TTÜ spordihallis

Suvehooaeg on lõppenud, aeg on välja otsida dressid ja tossud ning alustada ettevalmistust uueks, 2015 hooajaks. Alates novembrist on Tallinna Tehnikaülikooli spordihallis jällegi alustamas laste ja noorte üldfüüsilise ettevalmistuse treeningud.

Trennidesse on oodatud lapsed alates viiendast eluaastast kuni 15. eluaastani. Kindlasti pole põhjust peljata, kas laps treeninguga hakkama saab või mitte. Treenerid jälgivad laste arengut ja oskusi ning harjutused ehitatakse üles just vastavalt sellele.

Treeneritena jätkavad ka sellel aastal Ilmar Ojase ja Indrek Raadik ning üllatustreeneritena on plaanis kaasata Eesti tippsõitjaid. Samuti pakuvad treenerid ettevalmistuskonsultatsioone ning treeningkavasid vanematele ning ka täiskasvanud sõidumeestele.

Treeningud toimuvad igal kolmapäeval algusega kell 18.30 TTÜ spordihallis asukohaga Männiliiva 7. Treeningute maksumus on 25 eurot kuus.

Info lastetreeningute kohta ilmar@redmoto.ee +37256854417. Info noorte ja täiskasvanute treeningkavade kohta indrek@redmoto.ee +3725200031.

Uus hooaeg saabub kiiremini kui arvata oskad, alusta ettevalmistusega juba nüüd!