Balti ja Läti hooaja lõpetamine toimub 16. novembril Ogres

Latvian_motocross award_ceremony_2014

Traditsiooniline Läti mootorrattaföderatsiooni motokrossi ja Monster Energy Superkauss sarja autasustamine toimub 16. novembril Ogre kultuurikeskuses.

Uksed avatakse kell 17:00, ürituse algus kell 18:00. Autasustatakse Läti meistrivõistluste, Läti karikavõistluste, Läti juunioride meistrivõistluste, supermoto, Monster Energy Superkauss sarja, Balti meistrivõistluste ja Läti meeskonnaarvestuse parimaid.

Käesoleva aasta parimatele – 3 poodiumikoha omanikule kõigis eelnimetatud distsipliinides ja erikülalistele on sissepääs tasuta. Kõigile teistele maksab pilet 2 eurot. Kohtade arv on piiratud, korraldajad paluvad sportlastel ja teistel külalistel üritusele eelregistreeruda telefoninumbritel (371) 6784 5851 või (371) 2944 1380 või saates sõnumi e-postiaadressile egija@lamsf.lv.

Eelregistreerumine on kohustuslik ka võitjatele.

Esineb Läti rock band Dzelzs vilks ja kõiki ootavad maitsvad suupisted. Riietus: meestel ülikond, naistel (õhtu)kleit.