ETV-s linastub dokfilm Aigar Leokist

640_aigar_leok-foto-rauno_kais
ETV2 kanalil näidatakse tuleva aasta alguses dokumentaalfilmi ka tuleval aastal enduro MM-karusellis tiirlevast Aigar Leokist.

Dokfilm “Sada Protsenti” räägib Aigar Leoki tegemistest 2014 aasta enduro MM-l ja see linastub kanalil ETV2 6. jaanuaril 2015 kell 22:25, 8. jaanuaril 2015 kell 20:00 ja 11. jaanuaril 2015 kell 11:45.

Sünopsis:
Dokumentaalfilm “Sada protsenti” vaatleb Eesti motosportlase Aigar Leoki käekäiku enduro maailmameistrivõistluste sarjas. Kahel eelneval hooajal pronks- ja hõbemedali võitnud Leoki ootused on kõrged ka uue aasta eel, kuidas saab ta TMi tehasemeeskonnas hakkama tänavu? Filmis näeme, millistes oludes võidusõite peetakse ning kuidas tegutseb tippmeeskond võistlusnädala jooksul. Filmi autor on Kristjan Ojang.