Baltic Master 2015 I etapp juba sel laupäeval

17. jaanuaril sõidetakse Adrenalin Arenal II etapp Baltic Maser cup 2015 aasta võistlusest.

Kohal on MX open klassi esimese etapi kuus kiiremat, nende seas Eesti parim motosportlane Tanel Leok (Kawasaki, Sõmerpalu MK), kellele kindlasti püüavad konkurentsi pakkuda Ardo Kaurit (Yamaha, Yamamoto RC), Andreo Lusbo (Suzuki, Kagu MK) ning soomlased Joni Roos, Rene Ranniko ja Riku Viljakainen. MX2 masinaklassis hakkab soomlastega võidu kihutama eelmise etapi kiireim Jan Jakobson.

Nagu juba traditsiooniks saanud, stardivad teiste seas ka Women Open masinaklass, ka sel korral on oodata täis stardipuud, nende seas nii naiste MM-i sõitev Samanta Josta (KTM, LAT), kui ka Sõmerpalu Motoklubi omad tüdrukud Meeri Lonn ja Kris Jalas.

Lisaks eelpool nimetatud klassidele, stardivad laupäeval MX D, MX C ja MX D harrastajad.

Pealtvaatajatele maksab võistlus vaid 5€, piletid on müügil kohapeal. Lisaks ootavad pealtvaatajaid Varese kohviku kuumad joogid ja maitsvad söögid nii tribüünidel kui ka all fuajees.

Järgmised etapid sõidetakse 14. veebruar ja 14. märts 2015.