Muudatused mootorkelgu kalendris – TÄIENDATUD!

Mootorkelgu krossi esimene etapp toimub 14. veebruaril, kuid võistluspaigaks on Kuutsemäe (algselt oli seal võistlus planeeritud 21. veebruarile). Registreerumine Kuutsemäe mootorkelgu krossile on avatud EMF-i kodulehel.

15. veebruarile planeeritud mootorkelgu enduro Tamsalus jääb ebasoodsate lumetingimuste tõttu ära. Algselt 22. veebruaril Kuutsemäel planeeritud mootorkelgu enduro toimub 24. veebruaril samas, et anda võimalus osaleda ka Euroopa meistrivõistluste etapi tõttu Eestist eemal viibivatele sõitjatele.

Mootorkelgu krossi kolmas etapp toimub nädal varem, 28. veebruaril Lange motokeskuses. Samuti on nädala võrra varasemaks toodud mootorkelgu enduro kolmas etapp, 1. märtsile ja see toimub Otepääl. Mootorkelgu sprindi etapid toimuvad 8. ja 21. märtsil.

Mootorkelgu uuendatud kalender on üleval EMF-i kodulehel.