Sõmerpalus toimub järjekordne MiniSX Estonia

Märtsi esimesel laupäeval, 7. märtsil, toimub Sõmerpalus asuval Adrenalin Arenal juba kolmandat aastat järjest rahvusvaheline motokross MiniSX Estonia. Võistluse traditsioon kui selline sai alguse 2012. aastal, kui tegemist oli peaasjalikult Eesti-Soome maavõistlusega. Aastatega on aga liitunud ka Läti ja Venemaa võistlejad ning maavõistlusest on välja kujunenud rahvusvaheline motokross.

Eelmisel aastal osales Adrenalin Arenal peetud võistlusel 71 võistlejat, kellest 29 olid välisvõistlejad. Arvestust peetakse nii individuaalarvestuses kui ka meeskondlikult, kui päeva lõpus toimub tavapärasele Rahvuste krossile sarnaselt riikidevaheline finaal. Mullu võitis MiniSX Estonia Eesti, teine oli Soome ning kolmas Venemaa.

Ka sel aastal on oodata lisaks Eesti kiirematele rohkelt välisvõistlejaid nii Soomest, Lätist kui ka Venemaalt. Kõigi sõitjate ja pealtvaatajate vahel toimub kohapeal loos, mille peaauhinnaks on Triobalt Grupp OÜ välja pannud jooks autorehve. Kõikidele pealtvaatajatele on üritus TASUTA!

Kohtume 7. märtsil Adrenalin Arenal!