Adrenalin Arena Baltic Master selgub juba sellel nädalavahetusel!

14. märtsil sõidetakse motohallis Adrenalin Arena Baltic Master’i neljas ja ühtlasi ka viimane etapp.

Kes tuleb üldkokkuvõttes võitjaks? On see hetkel 15 punktise edumaaga Andero Lusbo või hoopis võrdselt teist ja kolmandat kohta jagavad Ardo Kaurit või soomlane Joni Roos? Millist kiirust näitab üles pikalt vigastuse tõttu eemal olnud Karel Kutsar, kes plaanib sel laupäeval startida nii MX Open kui ka MX2 masinaklassis? Kas eestlased Jan Jakobson ja Hans Priidel suudavad soomlaste armeele vastu astuda ning hoida kohta MX2 esikolmikus? Kas naissõitjaid on taaskord terve stardipuu täis ja kas esimesed naised sõidavad kiiremini kui kõik MX D ja enamik MX C masinaklassi mehi?

Tule leia neile küsimustele vastused juba sellel laupäeval, startide algusega kl 13.00, Sõmerpalus, Euroopa suurimas motokrossi sisehallis. Pilet on endiselt vaid 5 eurot, lisaks põnevatele sõitudele ning adrenaliinirohketele elamustele ootab sind ka soe söök ja jook Varese külalistemajast.

Rohkem adrenaliini! www.adrenalinarena.com