Harri Kullas Inglismaal viies

Foxhilli krossirajal sõideti ühe Briti tähtsama krossisarja MX Nationals teine etapp. Stardis oli ka eelmise aasta Team Estonia liige Harri Kullas, kes võistleb selles sarjas suuremas MX1 klassis.

Kvalifikatsioonis näitas Kullas (Suzuki) MX1 ja MX2 klassi peale 16-ndat aega. Esimeses sõidus võttis Kullas stardivõidu ja juhtis sõitu natuke aega, kuid pidi seejärel mõned kohad ära andma ja ületas lõpujoone kuuendana. Teises sõidus tuli Kullas avaringilt kümnenda koha piirimail, kus sõitis paar ringi, kuid seejärel parandas oma kohta ja oli lõpuks seitsmes.
Kahe sõidu kokkuvõttes oli Kullas MX1 klassis 31 punktiga viies, esikolmikusse sõitsid end mõlemas sõidus Kristian Whatley (Honda, 50 p), Graham Irwin (Suzuki, 44 p) ja Martin Barr (KTM, 40 p).

Kullas oma ajasõiduga rahule ei jäänud, lisaks nurises ta oma ringiaegade üle võistlussõitudes, sest need kõikusid väga kõvasti. Samas oli nädalavahetus noormehe sõnul üldjoontes aga parem, kui esimesel etapil. Nüüd tuli stardivõit, kuid väga hea tulemuse nurjasid paar sõiduviga, mille tulemusena ta kaotas kohti. Teises sõidus oli ka hoog olemas, sest ta suutis kiiresti tagant ette sõita ning Kullase sõnul paistab, et suurem 450-kuubikuline tsikkel sobib talle paremini, kui MX2 klassi oma, millega ta teistes sarjades peamiselt võistleb.

Järgmise stardi teeb Kullas aga 25.-26. aprillil Hollandis Valkenswaardis toimuval maailmameistrivõistluste etapil, kus ta osaleb jälle MX2 klassis.