ADDINOL panustab motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja

Motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja nimisponsoriks asub sel hooajal ADDINOL Lube Oil OÜ. Ametlik koostööleping Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga sõlmiti täna Tallinnas Solaris Keskuse aatriumis toimunud pressikonverentsil, kus sõitjatest olid kohal Gert Krestinov, Priit Rätsep ja üks Eesti tulevikulootuseid Henry Vesilind.
 
“Oleme Eesti motokrossiga olnud seotud juba aastast 1992, mil alustasime Leokite motodünastiaga koostööd nii rahalise toetajana kui määrdeainete partnerina. Ka Sõmerpalu motokross on tänaseni ADDINOLI jaoks tähtsal kohal. See pikk ja edukas koostöö ning kogemused on näidanud, et oleme motokrossimaailmas tõsiseltvõetavad määrdeainepartnerid,“ ütles ADDINOL Lube Oil juhatuse liige Meelis Orgla.
 
Orgla sõnul mängivad kvaliteetsed määrdeained tänapäeva motospordis äärmiselt olulist rolli ja läbi motokrossi Eesti meistrivõistluse sarja tahab ettevõte laiemalt tutvustada ADDINOLi spetsiaalset tsikliõlide Pole Position sarja.
 
Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja kuulub tänavu neli etappi: 9-10. mai Pärnus, 30.-31. mai Karksi-Nuias, 15.-16. august Lange motokeskuses Tartus ja 12.-13. september Tihemetsas.
 
Sõidetakse 13 eri klassis ja kogu sarja auhinnafond on 16 800 eurot.
 
„Püüame igal aastal motokrossi Eesti meistrivõistluste taset tõsta nii võistlejate kui pealtvaatajate jaoks ning oleme väga tänulikud, et ADDINOL on valmis sellesse oma panuse andma,“ ütles Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretär Helen Urbanik.
 
ADDINOL motokrossi Eesti meistrivõistluste esimene etapp toimub juba 9.-10. mail Pärnus, Pärnu Lennuvälja Motopargis, kus starti asuvad kõik eelmise aasta Rahvuste krossi koondise liikmed Tanel Leok, Gert Krestinov ja Harri Kullas ning teised meie kiiremad sõitjad ning samuti tugevad konkurendid Lätist ja Soomest.

Täispilet maksab Pärnu võistlusel 8 eurot. Õpilaste, pensionäride ja noorte (al 12 a) pileti hind on 5 eurot. Lastele vanuses kuni 11 eluaastat (k.a) on sissepääs tasuta.

Kõigi piletiostjate vahel läheb loosi kaks Tallinki kruiisi Rootsi!

Lähem info Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni kodulehel: www.msport.ee/events/addinol-motokrossi-emv-i-etapp/