Eesti trialisõitjad jätkavad vapralt raskel mitmepäevasõidul

Neljapäev viis trialisõitjad Scottish Six Day-il Fort Williamist kagu suunas asuvasse Ben Nevise mäe ümbrusesse, mis kuulub Grampiani mägede ahelikku. Võistlejatele oli ette seatud läbida kuni 155 kilomeetrine teekond, kuhu olid üles seatud 30 trialisektsiooni.

Neljanda võistluspäeva lõpuks oli muutusi esikolmikus. Dougie Lampkin näitas taas suurt ülekaalu, säilitades esimest kohta jällegi 0 karistuspunktiga. Temale järgnes teise kohaga Sam Haslam (3 karistuspunkti) ja kolmanda kohaga James Fry (4 karistuspunkti).

Naiste arvestuses on esimesel kohal Emma Bristow (13 karistuspunkti), teisel kohal Becky Cook (27 karistuspunkti) ja kolmandal kohal Sandra Comez (44 karistuspunkti).

Eesti mehed, GasGas MK sõitjad, sõitsid päeva kenasti lõpuni ja suutsid näidata stabiilsust. Jaak Burk on neljanda päeva seisuga 91 karistuspunkti 198-s ja Mehis Meibaum 136-ga 248. Over 40 arvestuses on Burk 58. ja Meibaum 81. kohal.

Neljanda võistluspäeva tulemuste protokoll:
www.ssdt.org/2015-04-26-10-15-40/2015-ssdt-daily-results/196-2015-scottish-six-days-trial-day-four-provisional-results