Eestlased läbisid edukalt pika trialivõistluse eelviimase päeva

Reedel, viiendal võistluspäeval sõitsid Scottish Six Days-i võistlejad Fort Williamist lääne suunas asuva Lochaber-i piirkonnas asuvate mäeahelikke ümbruses. Läbida tuli kuni 130 kilomeetri peale paigutatud 30 trialirada.

Peale viiendat võistluspäeva juhib võistlust endiselt Dougie Lampkin (3 karistuspunkti) ja teisel kohal on Sam Haslam (5 karistuspunkti) ja kolmandale kohale on tõusnud Gary MacDonald (14 karistuspunkti). Naiste arvestuses on endiselt juhtpositsioonil Emma Bristow (40 karistuspunkti).

GasGas MK sõitjad Mehis Meibaum ja Jaak Burk jätkavad endiselt võistlust ja on jällegi näidatud stabiilsust ning parandanud mõne koha võrra oma positsiooni punktiarvestuses. Burk on tõusnud 184. kohale (81. karistuspunkti) ja Meibaum sõitis viiendal päeval välja 242. koha (136 karistuspunkti). Over 40 arvestuses on Meibaum 78. kohal ja Burk 51. kohal.

Viienda võistluspäeva tulemustte protokoll:
www.ssdt.org/2015-04-26-10-15-40/2015-ssdt-daily-results/197-2015-scottish-six-days-trial-day-five-provisional-results