Aave Spordiklubi loosib kasutusõiguse neljale Mercedes-Benzile

Tänavusel hooajal saavad neli motosportlast nädal aega oma autol puhata lasta ning nautida kvaliteetse Mercedes-Benz sõiduauto omadusi, sest Aave Spordiklubi loosib koostöös AS Silberautoga neljal võistlusel välja uhiuue auto nädalase kasutusõiguse.

Esimene auto leiab uue kasutaja juba 23. mail Jõelähtme endurosprindil. Veel toimuvad Mercedes-Benzi loosid 5. juulil peetaval enduro sprindil, 3.-4. oktoobril sõidetaval Aruküla endurol ning 18. oktoobril kestvuskrossil. Loosist võtavad osa kõik motosportlased, kes eelpool loetletud võistlustel stardivad.

Aave Spordiklubi tänab AS Silberauto kõrval ka oma teisi toetajaid: AS Favor, Exo Bike, Aave Transport OÜ, Mardernos OÜ. Freetime / Husgvarna, KTM, Redmoto, ja kõiki abilisi ning toetajaid.