MXGP Läti etapi piletid nüüd müügil!

MXGP Latvia 2015

1. juunil algas piletimüük MXGP 2015. aasta Läti etapile, mis toimub 11.-12. juulil. Motokrossi maailmameistrivõistluste etapi raames Kegumsis võistlevad lisaks põhiklassidele MXGP ja MX1 tiitlitele samuti Euroopa meistrivõistluste klassid EMX250, EMX65 ja EMX 85 noorte klassid.

Läti MXGP etapi piletid on tunduvalt soodsamad kui paljude teiste sama sarja etappide piletid ning kõigil huvilistel on võimalik kasutada pileti ostmisel sooduspakkumist, mis kestab juuni lõpuni. Kuni 10aastastele lastele on sissepääs võistlusele tasuta. Samuti on saadaval VIP-piletid, mis sisaldavad külastajatele mitmeid lisahüvesid.

Red Bull KTM tehasesõitja Paul Jonass ja Roberts Justs, kes mõlemad on MX2 klassi sõitjad Lätist, loodavad kodusel Kegumsi liivarajal sõita välja väga hea tulemuse. Mõlemad võistlejad on kõvasti treeninud ja neil on piisavalt kiirust, et võistelda poodiumikohtadele. Loomulikult on stardis ka kõik maailma tugevaimad motokrossisõitjad, nende hulgas Eesti MX2 klassi sõitja Karel Kutsar. Kegumsi MXGP etapi kahepäevast programmi rikastab ka EMX65 ja EMX85 klasside Euroopa meistrivõistluste finaaletapp ning EMX250 klassi etapp, kus on võimalik stardis näha kõige kiiremaid tulevikulootusi.

Piletid on müügil ametlikul piletimüügilehel: www.ticketservice.lv
Lisainfot leiab Läti MXGP etapi veebilehelt: www.mxgplatvia.com