Supermoto meistrivõistlused jätkusid Soomes

Kaanaas sõideti koos Soome supermoto meistrivõistluste osavõistlusega ka Eesti meistrivõistluste etapp, mis oli meie käesoleva hooaja kolmandaks ja teiseks, mis peeti väljaspool Eesti riigipiiri.

Kõige kiiremas S1 klassis võttis etapivõidu Eesti meistrivõistluste liider soomlane Sami Salstola (TM), kes võitis esimese sõidu ja lõpetas viimase teisena. Teise koha saavutas võitja kaasmaalane Kalle Toronen (Yamaha), tema oli avasõidus kolmas, kuid teises parim. Poodiumi madalaimale astmele tõusis aga sõidud teise ja viiendana lõpetanud Patrick Pals (TM), kellele järgnes mõlemas sõidus samuti neljas olnud Prants Pals (TM). Sven Simulask (Kawasaki) oli kahe sõidu kokkuvõttes 14. Tulemust ei saanud kirja avasõidus avarii teinud Eero Madisson (TM).

Quadidel toimus ainult üks sõit, mille parimaks osutus soomlane Jani Väisänen (Honda), kellele järgnesid lätlane Aleksejs Kuzmins (KTM) ja Reimo Kerdt (Honda). Tanel Jürna (KTM) ületas lõpujoone neljandana ja Carol Reesna (Wtec-KTM) viiendana.

Open masinaklassis oli ainus eestlane Kenor Kotkas (Husqvarna), kes lõpetas sõidud viienda ja kuuendana, kokkuvõttes viies.

Eesti supermoto meistrivõistlused jätkuvad 4. juulil Tabasalu kardirajal, kus toimub ka Balti meistrivõistluste etapp.