Krossisõitja Indrek Mägi ning Fairfood OÜ sõlmisid koostöölepingu

Froosh smuutide esindaja Baltikumis Fairfood OÜ sõlmis sponsorlepingu Väike-Maarjast pärit noore ning ambitsioonika krossisõitja Indrek Mägi’ga.

MTÜ Mägi Racing juht, isa ja treener Koit Mägi on uue toetaja lisandumise üle rõõmus. “Fairfood OÜ panus on Indrekule suureks abiks käesoleva hooaja võistluskalendri täies mahus teostamiseks. On äärmiselt meeldiv, et Indreku pühendumus ning sihikindlus on jäänud silma,” lisas Mägi.

Fairfood OÜ juhatuse esimehe Tarmo Laanetu sõnul on ettevõtte jaoks oluline toetada noori ning sporti. “Indrek on andekas noor krossisõitja ning oma karske eluviisiga väärt eeskujuks teistele omaealistele,” rääkis Laanetu.

Indreku eesmärkideks on saavutada Eesti ning Läti Meistritiitel MX1 ja MX2 klassides ning kvalifitseeruda Rahvuste Krossi Eesti meeskonda. Mägi Racing meeskonna järgmine start toimub eeloleval nädalavahetusel Lätis, Dobeles, kus leiab aset Läti meistrivõistluste II etapp.

2012 aasta alguses asutatud Fairfood OÜ on põhjamaade populaarseima smuuti Froosh maaletooja Eestis. Froosh -100% puhas vili. Tooted on kompromissitu kvaliteediga, kasutatud on vaid põhjaliku kontrolli läbinud vilju, toodetesse ei lisata suhkrut ega ka säilitusaineid. Froosh smuutid on müügil kõikides suuremates kaubanduskettides. Ettevõtte eesmärgiks on saavutada turuliidri positsioon smuutide segmendis aastaks 2016.