Kiviõli motofestivali öökrossi võit läks Venemaale

Eile õhtul sõideti MM- ja quadide EM-etapi meelelahutuslikumas osas atraktiivne showkross soolotsiklitele, kus valgustatud rajal selgitati parimad välja kolme sõidu tulemusena.

Õhtul jätkus duell päeval sõidetud kvalifikatsioonisõidu kahe kiireima Narva noormehe Aleksei Vinogradovi (KTM, Narva Motoklubi) ja noore Venemaa sõidumehe Ivan Baranovi (KTM) vahel. Esimeses sõidus edestas venelane napilt narvakat, kuid teises oli seis vastupidine ning võitja selgus seega viimases sõidus, kus seekord oli parem külalisvõistleja, kes edestas eestlast 2 sekundiga. Kõik sõidud lõpetas kindlalt kolmandana eelmisel aastal teise koha saanud Ardo Kaurit (Yamaha, Yamamoto RC).

Kolme sõidu kokkuvõttes kuulus tänavune Kiviõli öökrossi võit seega Baranovile Vinogradovi ja Kauriti ees. Esikuuikusse mahtusid veel Christopher Talli (Husqvarna, MK Freed), Hans Priidel (Kawasaki, RedMoto Racing) ja Karl Saat (Honda, Pärnu MC).

Soolode sõitude vahel käisid pimedal rajal võistlemas ka vaprad poisid Quad 50 masinatel ja seal võttis võidu ka eelmisel aastal parim olnud Tanel Põdra (Apex), kes võitis mõlemad võidukihutamised. Kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid talle Karl Robin Rillo ja Sten Press.

Peale sõitu kustutati rajal valgustus ja tuhanded pealtvaatajad said nautida võimsat ilutulestikku ning algas vägev pidu, mis algas öösõitude autasustamistega ja kestis suures peoltelgis mitu tundi.

Tänasel motofestivali teisel päeval sõidavad oma MM-etapi külgvankrid ja EM-etapi quadracerid.

Täpsem ajakava ja lähem info ürituse kohta kodulehel www.motokross.ee.