Harri Kullas Hollandi meistrivõistluste etapil poodiumil

Nädalavahetusel sõideti Markelos Hollandi lahtiste meistrivõistluste neljas etapp motokrossis, kus osales lisaks Eesti meeskonna Sahkar Racing sõitjatele ka hiljuti Husqvarna tehasemeeskonnaga liitunud Harri Kullas.

Tugevakoosseisulises MX2 klassi kvalifikatsioonis näitas Kullas kaheksandat aega. Esimesest sõidust tuli aga stardivõit, kuid mõni ring hiljem möödus temast Kawasaki tehasesõitja ameeriklane Thomas Covington ja seejärel heitles ta teise Kawasaki sõitja bulgaarlase Petar Petroviga, kes ka eestlasest mööda sai ning hiljem sõidu Covingtoni ja Kullase ees võitis. Teine sõit algas sarnaselt esimesele, kui stardi võitnud Kullas juhtis sõitu mõne ringi ja seejärel jälitas liidriks tõusnud ameeriklast mitu ringi. Kahjuks oli rajal ainult üks normaalne sõidusoon, siis ei õnnestunud Kullasel mööduda ja esimest kohta tagasi saada ning sõidu lõpus tuli ka teine koht Petrovile loovutada ning heas hoos olnud bulgaarlane möödus ka hiljem Covingtonist ja võttis võidu.

Etapi kolm esimest olid seega Petrov, Covington ja Kullas.

125-ste klassis osalenud Geerts ja Roosiorg (mõlemad KTM) said kvalifikatsioonis kirja 7. ja 15. aja. Roosiorg oli sõitudes 11. ja 7., Geerts oli seevastu esimeses sõidus 6. ja võitis teise. Kokkuvõttes sai Roosiorg 8. ja Geerts 2. koha.