Eesti ja lähiriikide parimad krossisõitjad võtavad nädalavahetusel mõõtu Tartumaal

Eeloleval nädalavahetusel 15.-16. augustil sõidetakse Tartu külje all asuvas Lange motokeskuses Addinol Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmas etapp, kus võistlustulle lähevad enamus Eesti tippudest, kellele tulevad konkurentsi pakkuma kiired sõitjad Soomest, Lätist ja Venemaalt.

Hetkel on oma osalemisest teatanud Tanel Leok, Gert Krestinov, Priit Rätsep, Indrek Mägi, Karel Kutsar ja teised kohalikud tippsõitjad. Samuti on stardis ka Eesti parimad sõitjad quadidel ja külgvankritel. Kõikides klassides on meie parimatele tõsist konkurentsi pakkumas ka nobedad sõitjad eelpool mainitud riikidest, kes on eelmisel kahel etapil korralikult kaarte seganud ning nii mõnegi poodiumikoha Eestist välja viinud ja konkureerivad meistritiitlitele. Kuna enamus klassides on tabeliseisud väga tasavägised, siis Langel toimuv eelviimane etapp saab kindlasti olema määrava tähtsusega ja tuleb väga põnev.

Lisaks Eesti meistri- ja karikavõistlustel osalevatele klassidele toimub Langel võistlus ka MX Hobi klassile, mille kolmele paremale on auhinnaks tasuta treeningud kogu 2016 hooaja vältel Lange motokeskuses.

Võistluste pidulik avamine toimub mõlemal päeval kell 11:00, võistlussõidud algavad laupäeval 11:30 ja pühapäeval 11:20.

Kõigi piletiostjate vahel loositakse välja kaks Tallinki kruiisi neljale inimesele Rootsi. Pilet võistlusele maksab mõlemal päeval 10 eurot. Alla 12-aastased lapsed pääsevad võistlust vaatama tasuta.

Võistlustulle lähevad masinaklassid:

15. august

EMV klassid: MX1, MX2+MX2Jun, 85cc, Quad Open, Külgvankrid, MX V (Veteran);
EKV klass: Quad Amatöör, Külgvankrid Veteran.

16. august

EMV klassid: 50cc, 65cc, Quad 50, Quad 100+Quad 200, Mini MX;
EKV klassid: Mini MX Hobi, Quad Hobi, Quad Veteran, Quad Jun;
Korraldaja karikale: MX Hobi.

Detailsem info Lange etapi kohta on leitav aadressilt www.msport.ee/events/addinol-motokrossi-emv-iii-etapp/