Rogert Room Soome meistrivõistluste etapil 13.

Rogert Room võistles läinud pühapäeval Soome meistrivõistluste seitsmendal ja ühtlasi ka eelviimasel etapil Hyvinkääl.

MX 1 masinaklassis võistlev Room sõitis hommikuses ajasõidus 28 sõitja seas välja 16. aja. Esimeses sõidus oli Room vahepeal kümnes, kuid kukkumine röövis kohti ning ta ületas lõpujoone 13ndana. Sõidu võitis Henric Stigell Ludvig Söderbergi ja Teemu Keljo ees. Teises sõidus oli Room taas esikümne piirimail, kuid ka seekord tuli väike kukkumine ja eestlane oli ka nüüd 13. Esikolmikusse sõitsid end Stigell, avasõidu neljas mees Joni Roos ja Keljo.
Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Stigell (50 punkti), kellele järgnesid Roos ja Keljo võrdselt 40 punktiga, Roos oli 16 punktiga 13.

Soome meistriks tuli 334 punktiga Stigell, kuna teisel kohal asuval Söderbergil on enne viimast etappi, kust on võimalik maksimaalselt 50 punkti koguda, 259 punkti. Sarja kolmas on hetkel Roos (142 p), Room asub 85 punktiga 15ndal kohal.

Soome meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 13. septembril Heinolas.