Lätis toimub motokrossi meeskonnavõistlus

18. oktoobril toimub Lätis, Liepajas “Lauma” krossirajal motokrossi meeskondade ja juunioride meeskondade võistlus.

Registreerumisvormi leiab Läti Mootorrattaspordi Föderatsiooni kodulehelt. Täidetud registreerumisvorm tuleb e-postiga saata: filips85@inbox.lv vähemalt 7 päeva enne võistlust.

Meeskondade Karikas: Igas tiimis on vähemalt kolm sooloklasside ( MX 1, MX 2, MX Open) sõitjat, kellest vähemalt ühel peab olema MX2 klassi mootorratas. Iga föderatsioon saab välja panna piiramatus koguses võistkondi ning igas tiimis võib olla üks sõitja teisest riigist. Kõik võistlejad võivad osaleda teistes meeskondades, kui neil on selleks luba oma põhimeeskonnalt.

Auhinnad: I koht – 600 eurot, II koht – 400 eurot, III koht – 250 eurot, IV koht – 150 eurot, V koht – 100 eurot.

Juuniorite Meeskondade Karikas: Igas tiimis on 65cc (7-12 aastased), 85cc (9-15 aastased) ja MX2 juunioride (14 – 17 aastased) klassi sõitjad. Osaleda saab ka võistkond, kus on ainult kaks sõitjat, kuid nende tulemus ei lähe meeskonnaarvestusse. Igas meeskonnas peab ühest klassist olema üks sõitja ning meeskonnas võib olla ainult üks välissõitja.

Meeskondade karikavõistluse järel toimub ka kaugushüppevõistlus, kus on samuti eraldi rahalised auhinnad.

Täpsem inglise keelne juhend.