Rahvuste Motokrossi teleülekande ühisvaatamine

Pühapäeval 27. septembril on kõik motohuvilised kutsutud Tallinna Sadama A-Terminali taga asuvasse Restosse Kalapala, kus saavad kokku Rahvuste Motokrossi kauaaegsed toetajad ja fännid, et ühiselt kaasa elada Eesti Motokrossi Rahvusmeeskonna võistlusele Ernée’s Prantsusmaal.

Kuna võistluspäev on pikk, siis lisaks kehakosutusele pakub sõitude vaheajal silmailu kabareetrupp Dance Wonderland ja tehakse tagasivaade Rahvuste Motokrossi ajaloole ja eestlaste saavutustele. Lisaks on võimalik eelbroneerida 15-minutiline õhulend õhupalliga 120 meetri kõrgusele (balloontallinn.ee).

Omavahel saab ennustada meeskondade paremusjärjestust ja Eesti Rahvusmeeskonna võimalikku tulemust. Resto Kalapala asub Tallinna Sadama A-Terminali ja kruiisiala vahelisel alal, kus on tagatud TASUTA parkimine, mereõhk ja mugav äraolemine terveks päevaks. Kuna suvisele hooajale tõmmatakse selle üritusega joon alla, siis on kogu päev joogipoolisele sõbralikud Happy Hour hinnad. Mugav äraolemine on tagatud 50-70 inimesele. Võimalik on broneerida oma seltskonnale või motoklubile ühine laud.

20-eurone sissepääs inimese kohta sisaldab: tervitusjooki, külma lauda, grillitud liha, kohvi, teed ja maitsevett. Külm laud: bruschettad (lõhe, röstbeef), kanatiivad, kartulisalat, kiluvõileib, hapukurk. Soe toit: mereanni supp, šašlõkk, grillitud kana, lõhevardad, meloni-granaatõuna värske salat. Kehakosutuse eest vastutab Argentiinast pärit kokk. Kogunemine alates 13:30. Esimene start on kell 14:08 ja viimane 17:08. Pidu kestab kuni tuju ja tahtmist on.

NB! Müügil erihinnaga ka Rahvuste krossi 2015 fännisärgid!

Sissepääsu tagab AINULT eelregistreerimine telefonil 555 37375 Juhan Laansoo. Küsimused menüü ja asukoha kohta telefonil 555 80112, hetela.projektid@gmail.com