Eesti meeskond Rahvuste Supermotol 13.

Täna sõideti Itaalias Jesolos supermoto hooaja tähtsaima võistluse Rahvuste Supermoto finaalsõidud, kus Eesti koondise ridades olid võistlemas vennad Patrick ja Prants Pals ning Edik Kuusk.

Esimese finaalsõidu võitis prantslane Adrien Chareyre (Aprilia), kes edestas itaallast Ivan Lazzarinit (Honda) 3,1 sekundiga, kolmandana ületas lõpujoone soomlane Asseri Kingelin (Aprilia), kes jäi võitjast juba 16,2 sekundit. Eestlastest oli seekord nobedam Prants Pals (TM), kes oli 22ne, tema vend Patrick lõpetas 32ndana.
Adrien Chareyre võttis esikoha ka teisest sõidust, kellest seekord 8,3 sekundit hiljem lõpetas itaallane Andrea Occhini, kolmandaks sõitis end itaallane Christian Ravaglia (mõlemad Honda), tema jäi kaasmaalasest 6 sekundit. Prants Pals sõitis end selles sõidus 19ks ja Edik Kuusk (TM) 23ndaks.
Päeva viimases võidukihutamises võidutses selle aasta maailmameister prantslane Thomas Chareyre (TM), kes alistas austerlase Lukas Hollbacheri (Husqvarna) pooleteise sekundiga. Kolmas oli Lazzarini, kaotust Chareyrele kogunes tal aga juba 14 sekundit. Kuusk tegi eestlaste päeva parima tulemuse olles 16s, Patrick Pals katkestas kümnendal ringil ja sai kirja 31se koha.

Peale nõrgima sõidu tulemuse maha arvamist selgus, et prantslased olid itaallased alistanud ainult ühe punktiga ehk siis võitjad kogusid 13 peoperemeeste 14 miinuspunkti vastu. Kümnendat korda peetud Rahvuste Supermoto kolmanda koha saavutasid tšehid Pavel Kejmar, Milan Sitniansky ja Petr Vorlicek, kelle saldosse jäi 35 punkti. Eestlased platseerusid 112 punktiga 13ndaks, meie põhjanaabrid, kelle seas ka tänavune Eesti meister Sami Salstola, olid 66 punktiga kuuendad.