Rätsep ja Lusbo võistlesid Riias toimunud sisekrossil

Riga Arenal sõideti selle aasta Arenacross Baltic Cup osavõistlus, kuhu läksid mõõtu võtma ka Priit Rätsep ja Andero Lusbo. Kahjuks olid organisaatorid raja materjali ja ettevalmistusega natuke mööda lasknud ning rada oli seetõttu väga pehme, kus paljud sõitjad pidid kukkuma.

Võistlus algas eestlastele hästi, kui esmakordselt Yamahal võistelnud Andero Lusbo võitis A grupi ja Priit Rätsep (Honda) B grupi kvalifikatsiooni. Esimeses sõidus haaras liidriohjad Rätsep, kuid sõidu jooksul pidi ta raskel rajal mõned korrad kukkuma ning ta langes lõpuks lätlaste Matiss Karro ja Augusts Justsi järel kolmandaks. Teises sõidus võidutses taas Karro, kellele järgnesid Davis Ivanovs, Justs ja Rätsep.
Kahe sõidu kokkuvõttes tõusid poodiumile Karro, Justs ja Ivanovs, Rätsep pidi seekord neljanda ja Lusbo kuuenda kohaga leppima.

Õhtu lõpus mees mehe vastu maha peetud võistluse võitis Ivanovs, kes alistas finaalis Justsi, Rätsep jõudis poolfinaali, kus ta kaotas napilt Ivanovsile.

Arenacross Baltic Cup järgmine etapp sõidetakse juba eeloleval nädalavahetusel 28. novembril Kaunases.