Veebruari lõpus toimub motomess Tallinn Motor Show 2016

Tallinn Motor Show 2016

27.-28. veebruaril 2016 toimub Saku Suurhallis kogupere motomess Tallinn Motor Show, kus saab tutvuda nii uusimate mootorrattamudelitega kui nautida vaatemängulist mootorkelgu krossi Euroopa meistrivõistluste etappi.

Tallinn Motor Show toob rahvusvahelise mootorratta- ja ATV-de messi tagasi Tallinna. 27.-28. veebruaril 2016 täitub Saku Suurhall adrenaliini, imeilusate mootorrataste, võimsate ATV-de ning loomulikult kaunite naistega.

Tallinn Motor Show’le toovad kõik suuremad mootorrataste, mopeedide ja ATV-de tootjad ning lisavarustuse müüjad ühe katuse all välja oma uusima mudelivaliku.

Tallinn Motor Show teemadeks on uusimate mudelite esitlused; motovarustus, -rõivastus, sõidukite tuuning-osad, lisavarustus nagu kaamerad, GPS-id jne; motospordialade, -võistlussarjade,- sündmuste, -klubide ja sõitjate esitlused; mootorrattasõidu ohutus ja -koolitusvõimalused; ümberehitatud, restaureeritud, iseehitatud jm põnevad projektisõidukid.

Tallinn Motor Show ajal toimub Saku Suurhalli ees ülimalt atraktiivne Euroopa meistrivõistluste etapp mootorkelgu krossis, kuhu on oodatud osalema Euroopa parimad sõitjad. Konkurentsi pakub ka 2015. aastal Euroopa hõbedale tulnud eestlane Kaur Tiisler, kes soovib kindlasti tuleval hooajal tiitlit võita.

Tallinn Motor Show korraldab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon ja tulevikku suunatud ürituse eesmärgiks on mootorrattaharrastuse propageerimine.

Aeg: Laupäev-pühapäev, 27.-28. veebruar 2016. Publikule avatud kell 10-18.
Asukoht: Saku Suurhall, Tallinn.

Korraldaja: MTÜ Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon. Info: Mario Ostnik, Tallinn Motor Show projektijuht, e-post mario@msport.ee, tel (+372) 5341 1550, www.motorshow.ee, www.facebook.com/tallinnmotorshow