Andero Lusbo sai Baltikumi sisekrossi karikasarjas neljanda koha

Kaunases Žalgiris Arenal sõideti Arenacross Baltic Cup karikavõistluste kolmas ja ühtlasi ka viimane etapp, kus eestlastest oli ainsana rajal Andero Lusbo.

Kvalifikatsioonis sai Lusbo (Yamaha) enda grupis kolmanda koha, sama koha sai ta ka poolfinaalsõidus. Esimeses sõidus ebaõnnestus Lusbol start ja ta sai minema viimaste seas, aga hoolimata sellest suutis ta end lõpuks siiski viiendaks sõita, jäädes napilt alla neljandaks tulnud Leedu ässale Arunas Gelazninkasele (KTM). Teine sõit oli analoog esimesele ja sellest sõidust tuli taas 5. koht ning seekord jäi napilt tema ette lätlane Gints Filipsons (Kawasaki). Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus neljanda koha saanud Filipsonsiga võrdselt 18 punktiga kogunud Lusbole 5. koht. Etapi esikolmiku moodustasid lätlased Matiss Karro (Honda), kes tuli ka sarja võitjaks, Davis Ivanovs (Kawasaki) ja Augusts Justs (KTM).

Arenacross sarjas kolme etapi kokkuvõttes saavutas Lusbo neljanda koha kogudes kolmandaga sama palju punkte.