Peaminister Taavi Rõivas võõrustas aasta parimaid motosportlaseid

Eile väisasid Stenbocki maja selle aasta Eesti parimad motosportlased ning Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni nõukogu ja juhatuse liikmed, kus kohtusid peaminister Taavi Rõivasega.

Delegatsiooni juht, Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni (EMF) president Andre Sepp, tutvustas peaministrile Eesti motospordi hetkeseisu ja lõppenud hooaja parimaid saavutusi. Lisaks käsitleti ka Eesti motospordi tulevikuplaane, kui EMF-i nõukogu liige Lauri Roosiorg rääkis Lange motokeskuse arengutest, kus põhirõhk on 2017. aasta juunioride motokrossi maailmameistrivõistlustel.

Peaminister omakorda tutvustas delegatsioonile, kuhu kuulusid Eesti aasta motosportlane Aigar Leok, parim naismotosportlane Keity Meier ja tema treener Ilmar Kald, parim noor motosportlane Hannes Soomer, esimese Põhjamaade naisena FIM Euroopa karikavõistlused poodiumil lõpetanud Anastassia Kovalenko, Rahvuste krossil neljanda koha saanud Tanel Leok, Harri Kullas ja Priit Rätsep ning EMF-i nõukogu liikmed Ain Kuusik, Ivar Kiil ja Lauri Roosiorg ning EMF-i peasekretär Helen Urbanik, Stenbocki maja ning hiljem vesteldi vabas vormis sõitjate ja EMF-i liikmetega erinevatel Eesti motosporti käsitlevatel teemadel.

Peale peaministriga kohtumist viis Andre Sepp, kes on ühtlasi Eesti Riigikogu liige, külalised ka Pika Hermanni torni ja Riigikogu istungisaali, kus tutvustas nii torni ajalugu kui ka Riigikogu igapäevaeluolu.