Tallinn Motor Show’l saavad kõik tasuta elektritsikleid proovida

EXO Bike

27.-28. veebruaril toimub Saku Suurhallis kogupere motomess Tallinn Motor Show, mille raames on kõikidel huvilistel võimalus Eestis toodetud EXO Bike elektritsikleid spetsiaalsel rajal proovida. Lisaks esinevad samadel tsiklitel Eesti parimad stuntsõitjad, kes näitavad milleks EXO Bike’d võimelised on.

Lisaks EXO Bike tsiklitele, mis on messil saada väga hea hinnaga, saavad väiksemad huvilised ka elektrilisi traielitsikleid ja kondijõul töötavaid rattaid proovida ning seda kogenud instruktorite juhendamisel.

Hindamaks Eestis loodud või ümber ehitatud tsikliehitajate ponnistusi, toimub messi raames ka projektitsiklite konkurss, mille publiku lemmik saab auhinnaks 1000 eurot. Lisaks toimub messil ka üks põnev võistlus motosportlaste ja publiku vahel. Viimase tegevuse kohta avaldatakse detailsem informatsioon juba lähiajal.

Tallinn Motor Show’le toovad kõik suuremad mootorrataste, mopeedide ja ATV-de tootjad ning lisavarustuse müüjad ühe katuse all välja oma uusima mudelivaliku.

Tallinn Motor Show teemadeks on uusimate mudelite esitlused; motovarustus, -rõivastus, sõidukite tuuning-osad, lisavarustus nagu kaamerad, GPS-id jne; motospordialade, -võistlussarjade,- sündmuste, -klubide ja sõitjate esitlused; mootorrattasõidu ohutus ja -koolitusvõimalused; ümberehitatud, restaureeritud, iseehitatud jm põnevad projektisõidukid.

Tallinn Motor Show korraldab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon ja tulevikku suunatud ürituse eesmärgiks on mootorrattaharrastuse propageerimine.

Aeg: Laupäev-pühapäev, 27.-28. veebruar 2016. Publikule avatud kell 10-18.
Asukoht: Saku Suurhall, Tallinn.

Lisainfo: www.motorshow.ee, www.facebook.com/tallinnmotorshow