Mootorkelgu EM etapil Tallinnas osaleb valitsev Euroopa meister

27. veebruaril toimub Tallinnas mootorkelgu Euroopa meistrivõistluste esimene etapp, millel osalemisest teatas rohkearvuline Norra koondis, teiste seas valitsev Euroopa meister.

Saku Suurhalli ette kerkival ajutisel rajal võib Norrast näha osalemas selliseid sõitjaid nagu Ole-Herman Sjøgren (Euroopa meister 2015), Fredrik Kirkhus (Euroopa meistrivõistluste pronks 2015), Robert Lunden, Tore Gustavson, Espen Kjellmann, Mattias Hagadokken, Martin Moland ja Marius Nord.

Varem teatas Tallinna etapil osalemisest viieliikmeline Venemaa koondis.

Eestlane Kaur Tiisler (pildil) sai möödunud aastal EM-il mäletatavasti hõbemedali ning sel hooajal on tal plaan minna tiitlit püüdma.

Mootorkelgu EM-etapp toimub mootorrattamessi Tallinn Motor Show raames. Võistluse ajakava ja muu info leiab siit.

Saku Suurhallis 27.-28. veebruaril toimuvale Tallinn Motor Show’le toovad kõik suuremad mootorrataste, mopeedide ja ATV-de tootjad ning lisavarustuse müüjad ühe katuse all välja oma uusima mudelivaliku.

Tallinn Motor Show teemadeks on uusimate mudelite esitlused; motovarustus, -rõivastus, sõidukite tuuning-osad, lisavarustus nagu kaamerad, GPS-id jne; motospordialade, -võistlussarjade,- sündmuste, -klubide ja sõitjate esitlused; mootorrattasõidu ohutus ja -koolitusvõimalused; ümberehitatud, restaureeritud, iseehitatud jm põnevad projektisõidukid.

Üritusel on avatud elektritsiklite proovisõiduala, lisaks saavad väiksemad huvilised elektrilisi traielitsikleid ja kondijõul töötavaid rattaid proovida ning seda kogenud instruktorite juhendamisel.

Hindamaks Eestis loodud või ümber ehitatud tsikliehitajate ponnistusi, toimub messi raames ka projektitsiklite konkurss, mille publiku lemmik saab auhinnaks 1000 eurot. Lisaks toimub messil ka üks põnev võistlus motosportlaste ja publiku vahel. Viimase tegevuse kohta avaldatakse detailsem informatsioon juba lähiajal.

Tallinn Motor Show korraldab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon ja tulevikku suunatud ürituse eesmärgiks on mootorrattaharrastuse propageerimine.

Aeg: Laupäev-pühapäev, 27.-28. veebruar 2016. Publikule avatud kell 10-18.
Asukoht: Saku Suurhall, Tallinn.
Piletid müügil Piletilevis.

Lisainfo: www.motorshow.ee, www.facebook.com/tallinnmotorshow