Pirelli ja Metzeler rehvid Eestis

Alates 2015. aastast on Pirelli ja Metzeler rehvide tehaseesindajaks Eestis Oscarrehvid. Tootevalikusse kuuluvad ringraja-, krossi- ja tänavasõidutsiklite rehvid ja lisatarvikud (moussed).

Enamlevinud mõõdud on Oscarrehvide laos Läike tee 8, Rae vald Peetri küla (Tallinn) kohapeal olemas. Vajadusel edastatakse eritellimused otse tehasesse. Saadaval ka rehvide tehniline info, vajadusel tehase tugi. Oscarrehvid OÜ juhataja P. Pähn’i sõnul oodatakse 2016. aastalt palju. Pirelli ja Metzeleri toodete näol on kahtlemata tegemist parimate toodetega motosõpradele. Laoseis on piisav toetamaks Eesti motomehi ja naisi. Alustatud on koostööd Eesti MX1 tiimidega: Motoexreme Team – G. Krestinov ja Estonian Express Racing Team – P. Rätsep ja E. Kahro ning ringrajasõitja Hannes Soomer’iga. Küsi Pirelli ja Metzeler tooteid Eesti parimatest motopoodidest ja Oscarrehvidest!

Täiendav info www.pirelli.ee; e-mail peeter@oscarrehvid.ee; tel. + 372 5034701