Esimene Tallinn Motor Show läks väga hästi korda

Möödunud nädalavahetusel Saku Suurhallis toimunud mootorrattamess Tallinn Motor Show läks nii publiku kui eksponentide hinnangul väga hästi korda.

Messi külastas kahe päeva peale kokku üle 7200 inimese. Saku Suurhallis oli erinevaid mootoriga sõidukeid väljas 202, eksponente oli messil 41.

Tallinn Motor Show’l toimus mitmete mudelite esmaesitlus Eestis, kümned suured ja väikesed said teha erinevatel sõidukitel proovisõitu testrajal, üle 950 inimese hääletas projektirataste konkursi publiku lemmiku valimisel, Harley-Davidson loosis messil külastajate vahel välja uue mootorratta ning EMF fännireisi Itaaliasse Rahvuste krossile.

Messil esitleti mitmeid motospordisarju ja tippsõitjaid, kirjutati alla leping Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste hooaja peatoetajaga ning toimus ka Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaatide kohtumine tehnikaspordi alaliitudega.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon tänab kõiki eksponente ja abilisi, kes olid sel nädalavahetusel koos meiega ja andsid oma panuse Eesti motoelu ja motospordi arengusse.