Urmas Põldma jätkab taas Betaga

Velt Motocenter koostöös Beta tehasega toetab ühte laiema ampluaaga motosportlast Urmas Põldmad ja seda juba kolmandat aastat. Enduurovõistlustel jätkab Põldma võistlemist Beta RR300 2T Racing mudeliga ja kestvuskrossidel hakkab osalema võimsa RR480 Racing tsikliga.

Eelmisel aastal esmakordselt peetud Euroopa mäkketõusu meistrivõistlustel põhiklassis esikoha saanud Urmas Põldma on osalenud pikki aastaid motokrossis, jäärajasõidus, kestvuskrossidel ja ka enduuros ning nendelt aladelt on tal ette näidata nii meistritiitleid ja igat karva medaleid kui ka karikaid.

“Urmas on Beta esisõitja olnud juba kaks hooaega ja tehas on tema sportlaskarjääriga tuttav ning nad on Urmase esitustega rahul. Parim tulemus, Eesti meistritiitel 2014 aastal E3 klassis, on Beta jaoks määrava tähendusega ning seega otsustati koostööd jätkata nii enduros, kui ka algaval hooajal kestvuskrossidel,” rääkis Velt Motocenter esindaja Hanno Velt.

“Betaga jätkan kuna tsikkel sobis mulle hästi. Ega mul peale eelmise hooaja viimast kukkumist erilist jätkamisplaani ei olnud, aga Hanno suutis mind siiski ümber veenda ja nii olen ka tänavu sadulas. Lisaks enduurole plaanime osaleda ka kestvuskrossidel ning eks eesmärkideks on ikkagi mõlemas distsipliinis hooaja lõpus poodiumil olla,” lisas Urmas Põldma, kelle selle hooaja esimene võistlus on 2. aprillil Vilaskis toimuv suvise kestvuskrossi Eesti meistrivõistluste avaetapp.