Gibson Tyre Technology – Uus off-road rehvitootja Inglismaalt

Gibson Tyres

Gibson Tyre Technology on uus maastikusõidurehvitootja Inglismaalt, kus oma oskusteabe ja kire motospordi vastu on ühendanud tippteadlased ja võidusõitjad.

Üks ühine huvi ühendas meid. Me kõik tunneme tohutut kirge ekstreemspordi vastu ning meil igaühel on suurepärased teadmised oma tööstusharudes nagu rehvitootmine, tootedisain, insenerikunst, kummisegud, logistika, turustamine.Tänu sellele on loodud tugev fokuseeritud meeskond, kus kõik töötavad koos ühe eesmärgi nimel: tarnida tipptasemel toodet ja kaubamärki, mis on tuntud kui “Always moving forward, never losing grip”.

Me mõistame iga rehvitehnoloogia nüanssi, alates uue mustri disainist meie CAD-süsteemis, lõpetades koostöös Briti juhtivate keemikutega välja töötatud pidevalt arenevate rehvisegudega. Kogu teadustöö ja arendus toimub Inglismaal.

Tootetutvustus www.gibsontyretech.com
Tooted, müük ja tellimine www.auhinnapood.ee/et/gibson

Auhinnapood OÜ
Ringi 14a
80014 Pärnu
+3725065895
marek@auhinnapood.ee

Edasimüüjad

Pevolmoto OÜ
Nurme tee 13, Pärnu
Tel. +37255631329
info(at)pevolmoto.ee

Just Motokeskus
Lao 12-9, Pärnu
Tel. +37253583925
justmotokeskus(at)gmail.com