Pühapäeval Delfi TV-s: Motoringrajasõitja Hannes Soomer jahib Assenis poodiumikohta

Eesti motoringrajasõitja Hannes Soomer osaleb sel nädalavahetusel Euroopa juunioride karikavõistluste teisel etapil Hollandis Asseni ringrajal. Pühapäeval kell 16.45 toimuv võistlussõit on otseülekandes Delfi TV ekraanil.

Hooaja esimesel etapil Hispaanias Aragoni ringrajal saavutas eestlane väga pingelises sõidus 5. koha, mis andis talle üldarvestuses 11 punkti. Sel nädalavahetuse on ees ootamas Asseni rajale kohased keerulised ning tihti peale üllatusi pakkuvad ilmastikuolud. Lisades sinna juurde äärmiselt tiheda konkurentsi, on oodata väga põnevat võidusõitu.

“Asseni rada on üks mu lemmikuid! See rada on küll kiire ja väga hästi voolav, mis tähendab, et sõiduviga ühes kurvis mõjutab koheselt ka sektorit, kuid kontrastina on rajal ka väga tehnilisi kohtasid, kus tuleb väga usaldada rehvi pidamist,” sõnas Soomer.

Reedel ja laupäeval peetakse vabatreeningud ning kvalifikatsiooni sõit ning pühapäeval kell 16.15 antakse European Junior Cup’i hooaja teine start, mida saab otseülekandena jälgida Delfi TV vahendusel. Kommenteerivad EMF-i motoringraja komisjoni liige Karl Lilienberg ja motoentusiast Uku Arop.