Hannes Soomer saavutas Assenis kvalifikatsioonis teise koha!

Hannes Soomer, foto wd.jr

Motoringraja Euroopa juunioride karikavõistlustel osalev Hannes Soomer saavutas eile keerulistes ilmaoludes peetud kvalifikatsioonis teise koha!

Hommikust saadik oli rada märg ja aeglaselt kuivav ning Hannes asendas vabatreeningutes kasutatud vihmarehvid slick rehvidega, vältides niiskeid rajaosasid ja see osutus õigeks strateegiaks. Kuna European Junior Cupis sõidetakse nii kvalifikatsioon kui ka võistlus sama rehviga, on võtmetähtsusega rehvi hoidmine võistluseks.

Hannes: „Kõik toimis peaaegu nagu planeeritud oli! Kuna rada mulle sobib ja rehvi säästmine on ülioluline, tegin vaid kaks kiiret ringi, saades kohe kvalifikatsiooni alguses kirja parima aja. Kaks kiiret ringi ei möödunud küll ideaalselt, kuid olid siiski väga head! Oleme homse võistluse jaoks väga heas positsioonis ning saan täna öösel rahulikult magada!”

Pühapäevane võistlus saab olema väga põnev ning seda saab näha otseülekandena DelfiTV’s algusega kell 16.15! Võistlust on kommenteerimas Uku Arop ja EMF-i motoringraja komisjoni liige Karl Lilienberg.